Select Language

Prezentare firma

 

SC EUROSTART SRL, cu sediul în ORADEA, este înființată în anul 2006 și are ca parteneri prestigioase firme din EUROPA.

In acești ani, ne-am specializat în furnizarea de produse profesionale din gama coșurilor metalice de gunoi precum și a mobilierului urban, fabricat din beton si combinații cu metal sau lemn. Un alt segment important în portofoliul firmei îl reprezintă spațiile de joacă pentru copii, dulapuri de depozitare, dulapuri de scule și bancuri de lucru, precum și produse industriale ce țin de siguranța in depozitare (cuve colectoare, recipienți de stocare din inox, etc.).

Incepand cu luna noiembrie a anului 2019, firma este certificata pentru Managementul Calitatii ISO 9001-2015.

 

Produsele oferite de firma noastra sunt:
 

- cosuri de gunoi pentru stocarea deseurilor destinate in special zonelor comerciale, sedii de birouri, etc. atat pentru interior cat si pentru exterior.

- dulapuri metalice pentru scule si accesorii, bancuri de lucru.

- sisteme de stocare a deseurilor lichide periculoase.

- sisteme de depozitare si cuve colectoare pentru deseuri chimice

- spatii de joaca pentru copii

- mobilier urban din beton, si combinatii de beton, lemn, metal: banci, cosuri, delimitari arhitectonice, jardiniere, suporti biciclete, etc

- sisteme de compostare a deseurilor alimentare (food)

 
Politica firmei este de a furniza produse si servicii de calitate, promtitudine in a rezolva solicitarile clientilor, disponibilitate si flexibilitate in tratarea cererilor si un parteneriat de lunga durata cu clientii existenti si viitori.

 

SC EUROSTART SRL, va ofera de asemenea consultanta in domeniul deseurilor, respectiv in achizitia si furnizarea de echipamente pentru procesat deseurile (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, statii de sortare a deseurilor). Experienta de peste 10 ani in acest domeniu, ne da increderea ca solutiile oferite clientilor sunt cele mai viabile din punct de vedere tehnico-economic.

 

Dipl.Ing.Bogdan Morcovescu

Director General

     
  
     
 
     
 

 

Copyright 2018 by S.Eurostart Oradea S.r.l.,toate drepturile rezervate.

Telefon/Fax: +40-(0)359-407.764

E-mail: office@eurostart-oradea.ro

 

Created by Mediawork DS

membru partener