Select Language

Constultanta

 

SC EUROSTART SRL, Oradea este partenerul tau în managementul deseurilor, oferind suportul necesar pentru dezvoltarea viitoare a afacerii tale. Va putem oferi solutii complete pentru procesarea deseului.

 

Serviciile de consultanta puse la dispozitie de societatea noastra includ:

 

- consultanta pentru alegerea echipamentului potrivit necesitatilor dumneavoastra
- consultanta tehnica

 

 

Consultanta se ofera pentru achizitia de echipamente necesare procesarii deseului:

 

¤ Prese de compactat deseuri    
¤ Prescontainere
¤ Prese stationare
¤ Statii de sortare si transfer a deseurilor    
¤ Tocatoare
¤ Echipamente compostare
¤ Benzi transportoare, separatoare magnetice si neferoase
¤ Alte echipamente la cerere

 

 

Scurta descriere a echipamentelor:

 

O presa sau un sistem de prese isi gaseste justificarea prin reducerea substantiala a spatiului de depozitare alocat prin comprimarea deseurilor, legarea balotilor si protectia mediului inconjurator. Balotii se incarca eficient in mijloacele de transport, cu importante reduceri de timp si de combustibil. De asemenea, scade riscul producerii incendiilor, materialul balotat aprinzindu-se mai greu.
Din punct de vedere logistic, utilizarea prescontainerelor si a preselor stationare este o solutie viabila, datorita volumului mare transportat raportat la distantele de transport. Aceste solutii sunt aplicabile la firmele de productie cu o cantitate mare de ambalaje care se arunca, la centre mari comerciale, etc., avantajele fiind ca se poate face preselectia materialelor direct la sursa.

Statiile de sortare si de transfer sunt destinate in special firmelor care proceseaza deseurile, pentru transportul la distante mari si sortarea materialelor reciclabile in proportie cat mai mare, balotarea si transportul acestora la procesatori.

 

 

Obiective:

 

Experienta de peste 10 ani in acest domeniu, ne da increderea ca solutiile oferite clientilor sunt cele mai viabile din punct de vedere tehnico-economic. Colaboratorii nostri sunt firme cu vasta experienta in domeniu, aceasta oferind o garantie a calitatii serviciilor si echipamentelor achizitionate.

 

Dipl. Ing. Bogdan Morcovescu
Manager General

   
 
Copyright 2018 by S.Eurostart Oradea S.r.l.,toate drepturile rezervate.

Telefon/Fax: +40-(0)359-407.764

E-mail: office@eurostart-oradea.ro

 

Created by Mediawork DS

membru partener